Simbok

-
Kategori:
Menambahkan Download mp3 Berbagi Report

Jumlah view 603 Disintesis berdasarkan data dari pandangan pengguna di desktop, mobile dan smart TV

Lagu Simbok di album Simbok. Inilah lagu yang banyak disukai di gudang musik Laguaz.net . Anda dapat mendengarkan atau download lagu dengan kecepatan dan kualitas suara sempurna.
Kontribusi: Anti Acne

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Saka dino rebo awakku lahir ning dunyo

Saka isone mung nangis.. ora ngerti opo-opo

Banjur ditatih… ajar mlaku ngasih mlayu

Mundak gede, ngguya-ngguyu trus nangis njaluk puthu

Kabeh tak lakoni opo sing dadi dalanku

Saka ngunthet SPP banjur dithuthuk guru

Simbokku ngasih mumed nganti jengkel diamped

Aku ora wani bali wedi mengko ndak disabet

Nanging simbok tetep trisno karo aku

ra peduli aku bocah sing ora mutu

Onone nggawe mumed trus ninggal mlayu

Wis jaan… pokoke ra iso digugu

Mbook… aku njaluk ngapurane sliramu

Marahi aku kepeped ngedol jarikmu

tak nggo totoan balbalan karo koncoku

Nek menang duwite tak nggo tuku buku

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Mundak gede tekane wektu bre

mulai plirak-plirik cewek terus tak singsoti (suit suit…)

Pernah pisanan aku mbajul si Parti

jebule Simbok ono ning mburi nggowo cemeti…

Aku njur dioyak mubeng kampung nganti bengi

Aku jan wedi tenan ora wani mbaleni

Tapi esoke Simbok koyone wis lali

gelem nggaweke emmi nganggo endog siji

Mundak gede meneh, weruh duwit horni

ono neng mung njaluk jajan tak nggo ngapeli

Si Parti sing pacarku kuwi

onone mung ngejak njaluk tuku klambi

Tak pikir… aku kudu lungo nggolek rezeki

kanggo Simbokku karo tak nggo rabi

Moga-moga Simbok gelem ngrestoni

Hayo wis, aku mangkat saiki!…

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Tekan Kotagede aku dadi gumun dewe

Weruh omah-omah kok gedene podo koyo kene

Dalane ruwet pancen marahi mbingungke

Opo meneh panase… wah marahi kere….

Aku dadi sepet mergo le keno macet

Tambah mumed weruh cewek nggo rok methed

Wis pancen tak tekadi urip neng kene

golek gawean nggo butuh saben dinane

Simbok…

Aku dadi kelingan kowe

Urip neng kene ora koyo neng ndeso kae

Kabeh menungsane ngurus awake dewe

ra iso turu mikir Parti saiki kepiyee….

Aku janji arep dadi wong neng kene

Ra ketang keser-keser le ku nggolek duwite

rekasane urip ra arep tak rasake

Yo mung siji mBok:

Aku njaluk donganee…

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani


masuk

360p

480p

720p

1080p

128 kbps

320 kbps

Lossless

Information Thank you for the report, we will fix it as soon as possible