Kelingan Mantan

-
Kategori:
Menambahkan Download mp3 Berbagi Report

Jumlah view 5863 Disintesis berdasarkan data dari pandangan pengguna di desktop, mobile dan smart TV

Kelingan Mantan adalah lagu terbaru dari panyanyi Nella Kharisma di album Kelingan Mantan, download lagu Kelingan Mantan atau mendengarkan online dengan kualitas musik tinggi di website Laguaz.net.
Kontribusi: Nella Kharisma

Kelingan Mantan
Nella Kharisma
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo AKU
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Pancen Loro Nek Kelingan Tentang Masa Lalu
Bayangan Memang Tak Seindah Kenyataan Di Hidupku
Kelingan Awale Kita Ketemu Disana
Berduaan Bermesraan Penuh Canda Dan Tawa
Sumpah Janji Tresno Iki Karo Kowe
Mugo Wae Iso Langgeng Tekan Sak Lawase
Adik Kang Mas Nyaman Kaleh Panjenengan
Mugo Wae Tresno Iki Ora Tau Dadi Kenangan
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Mas Opo Iki Bukti Katresnanmu Marang Aku
Kowe Ninggal Lungo Tanpo Sebab Bahkan Ora Nesu
Rodok Suwe Wis Sesasi Kowe Ra Ngabari
Aku Bingung Kudu Nggoleki Sliramu Ning Endi
Yo wis Mungkin Dalan Tresnone Kudu Pisah
Walaupun Ati Iki Gur Isone Pasrah
Bakal Tak Kenang Jenengmu Nang Masa Laluku
Senajan Kowe Wis Gawe Cidro Ning Atiku
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Dik Pangapurane Kanggo Awakku
Mergane Tresno Iki Tak Di Restui Ibuku
Aku Mblenjani Janji Cinta Kita Ini
Lilakno Aku Kanti Ikhlas Ati
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi

masuk

360p

480p

720p

1080p

128 kbps

320 kbps

Lossless

Information Thank you for the report, we will fix it as soon as possible