Kategori:
Menambahkan Download mp3 Berbagi Report

Jumlah view 1565 Disintesis berdasarkan data dari pandangan pengguna di desktop, mobile dan smart TV

Lagu Keju di album Keju. Inilah lagu yang banyak disukai di gudang musik Laguaz.net . Anda dapat mendengarkan atau download lagu dengan kecepatan dan kualitas suara sempurna.
Kontribusi: Nella Kharisma

mas opo’o gak enggal bali
bojomu wes keju ngenteni
ojo gawe bingunge ati
mulih kerjo mampir ning endi

ora koyo biasane
telat ra telpon bojomu
khawatir aku karo sliramu

aku agak cemburu karo pacar-pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi morotuo
ngono wae gayamu koyok wes dadi rojo
wes nduwe bojo seneng wong liyo


 
kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

aku agak cemburu karo pacar-pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi morotuo
ngono wae gayamu koyok wes dadi rojo
wes nduwe bojo seneng wong liyo

kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

masuk

360p

480p

720p

1080p

128 kbps

320 kbps

Lossless

Information Thank you for the report, we will fix it as soon as possible