Astuti

-
Kategori:
Menambahkan Download mp3 Berbagi Report

Jumlah view 2938 Disintesis berdasarkan data dari pandangan pengguna di desktop, mobile dan smart TV

Lagu Astuti dara penyanyi Via Vallen baru diupdate di gudang musik Laguaz.net. Inilah lagu yang sedang banyak disukai pendengar musik.
Kontribusi: Via Vallen

Astuti - Via Vallen
mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti
mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti, asli tukang tipu
wong lanang jaman saiki uwes podo pinter
wes iso mendakke motor karo setang bunder
senengane pendak bengi dijak muter-muter
mangkat dugem muleh muleh uwis podo kluwer
iki critane cah enom model jaman saiki
nek pacaran uwes ra tau jenenge nganggo ati
sing penting metu duwite karo gelem ngragati
rupo ra mbejaji mesti wes akeh sing nggoleki
witing tresno jalaran soko kulino
ojo mung ngumbar tresno,
mergo kepingin bondo
iki pengalamane uripku,
ditipu karo mantan pancarku
jare dekne sayang karo aku,
mergo kalah bondo kowe mlayu
mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti
senadyan aku mung nduwe motor rudo loro
sandanganku ndeso ora koyo wong kutho
nanging kabeh tak entokke mergo aku kerjo
ora sitik sitik njaluk bondone wong tuo
ra popo saiki kowe ninggal aku lungo
siso siso tresnamu bakal tetap tak jogo
ora sak lawase wong urip kuwi ning ngisor
yen pancen wayahe mesti ngerasakke penake
duwe paras ayu senengane kok ngeju
opo ra eman karo awakmu
aku ra bakal nguber welasmu
senadyan rentet tangismu kanggo sliramu
dasare kowe kimcil, sifatmu pancen labil
mikirke kowe nggawe rusak pikiran
atiku wis tatu mergo dapurmu
cukup sepisan kenal karo awakmu
mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti
mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti

masuk

360p

480p

720p

1080p

128 kbps

320 kbps

Lossless

Information Thank you for the report, we will fix it as soon as possible